20/10/2020
Αθήνα, Ελλάδα
16.1°C

Τα νέα του σύλλογου

Καλωσορίζουμε την Geotrans στην μεγάλη Τριτωνίτικη οικογένεια!

Με χαρά ανακοινώνουμε, πως ένας νέος «συμπαίχτης» μπαίνει συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας τη σεζόν 2019-2020, στην πρώτη της προσπάθεια στην Α2!
Ο Α.Ο. Τρίτων και η εταιρεία διεθνών μεταφορών Geotrans ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον «γίνονται ένα», με την Geotrans να αποτελεί τον χρυσό χορηγό της ομάδας μας για τη νέα σεζόν και την ομάδα μας να αναφέρεται πλέον σε κάθε επίσημη παρουσία της ως «Α.Ο. Τρίτων Geotrans».
Η Geotrans είναι μια καινοτόμος εταιρεία Διεθνών Μεταφορών, που επικεντρώνεται στην άρτια παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και logistics σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και εφάρμοσε πρωτοποριακές στρατηγικές στο σχεδιασμό της οργάνωσής της, αλλά και των μεθόδων παροχής των υπηρεσιών της, με στόχους την αμεσότητα και την ευελιξία υπηρεσιών, παγκόσμια κάλυψη, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία δραστηριοποιείται και παράλληλα συνδέει την Ελλάδα με την Ευρώπη, με καθημερινά δρομολόγια προς Ιταλία και εβδομαδιαία δρομολόγια στις σημαντικότερες πόλεις σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία.
Καλωσορίζουμε την Geotrans στην μεγάλη Τριτωνίτικη οικογένεια!

Μενού
0Shares
0 0 0 0
Inline
Inline